Behandeling


In mijn praktijk komen de Westerse en de Oosterse geneeskunde samen, dit is de basis van de behandeling. De Westerse geneeskunde bestaat uit de medische kennis van het lichaam, anatomisch, fysiologisch en pathologisch. De oosterse geneeskundige bestaat uit gevoel, emotie, bewustzijn en energie. Ieder mens heeft zijn eigen visie, mening of hulpvraag. Ieder mens is uniek. Door samen op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten, kunnen veel klachten effectief worden behandeld.

Enkele voorbeelden van klachten die ik behandel zijn: migraine, rugklachten gewrichtsklachten, nek en schouder klachten. Maar ook menstruatieklachten, spastische darm, of algemene onbegrepen pijn klachten behoren tot mijn werkterrein.

Mijn streven is om je fysiek en mentaal beter te laten functioneren. Ik gebruik hiervoor verschillende manuele massage technieken zoals shiatsu, klassieke massage, segmentale massagetherapie, voetreflex therapie en triggerpoint therapie. Ik kan samen met u een goede behandeling samen stellen. Frequentie van bezoeken bespreken we in het intake gesprek.Ook een preventieve en of ontspanningsmassage is natuurlijk een cadeau voor jezelf of fijn om cadeau te doen aan iemand die je lief is.


* Behandelingen alleen op afspraak * Mijn behandelingen zijn niet erotische van aard

* Behandeling alleen op een schoon lichaam                 * Mocht u uw afspraak niet kunnen nakomen, kunt u kosteloos 24 uur                                                                                                     voor de afspraak afzeggen